Comunidad Cane

01 marzo 2008

Olors...




El pa acabat de fer.

El clor de la piscina.

Formatge gratinat.

El camp a la primavera.

La llotja després de fer subhasta.

Olors. Infinitat d'olors.


Diuen que l'olfacte es un dels sentits més importants. Pot fer que un plat de menjar es converteixi en exquisit. I sinó pregunteu-li al Sr. Ferran Adrià i les seves paranoies.


Olors. Olor a sabó a un cabell acabat de rentar. Olor a hospital. Olor a bebè. Olor a Nenuco. Olor d'un bon vi.


Nassos petits, grans, aguileños, torts, xatos, de porquet, de pallasso,...


Per una vegada us heu parat a pensar a que fa olor el vostre carrer, el vostre barri, el vostre poble, la vostra ciutat. Jo si. I he arribat a la conclusió que Mataró te diferents olors característics.


Si penseu en olors i Mataró segur que us ve al cap uns quants. Olor a frankfurt de la Riera/Plaça Sta. Anna. Olor a eucaliptus del Parc Central. Olor a cagada d'ocell de la Rambla. Olor a peix podrit de la Plaça Cuba.


I us preguntareu i que? A on volem arribar. Enlloc. Encara que si tingués visió de negoci estaria clar que aquest seria un de molt bo. Potets amb l'olor característica de cada ciutat. S'acabat la nostàlgia. Poder estar a Cancun i olorar un frankfurt de la Riera. Ja veig els anuncis i la cotització en borsa. Esta clar que a tot arreu hi ha un perfum característic.


Bueno no us emprenyo més perquè al cap i a la fi tot això no té molt sentit ara que ho penso.


Serà que acabo de passar pel frankfurt i la Rambla?


Serà que m'avorreixo al Mollys?


Serà que estic constipat i no oloro res?

1 comentario:

Anónimo dijo...

Buenas...
El mumdo que nos rodea está impregnado de olores. El mio favorito: el que se percibe al entrar en una botica (siempre que no esté en plena rinitis); ya no puedo vivir sin él.
Nos vemos.
Txemita

Resumen 08 (video)