Comunidad Cane

14 enero 2008

La millor manera d'acabar la nit d'un dissabte.



3:30 després de comprovar l'estat marmotístic de l'Eloi (bàsicament estava dormint a la terrassa de la Negra Flor), decidim anar cap a casa. Anem a buscar el cotxe i marxem passant per davant de l'edifici de vidre cap a caseta. Atenció. Control d'alcoholemia al carrer President Companys (davant Mossos d'Esquadra de baixada a la rotonda de la Laia l'Arquera). Reaccionem i aparquem el cotxe al costat lo millor que podem (no per el nivell d'alcohol ja que portavem el vi del sopar i dos cubates) sinó per no cridar l'atenció de la poli que es trobava a 100 metres. El cotxe queda mal aparcat (veure foto adjunta). Apaguem llums i marxem del cotxe. Com a molt em possaran una multa per aparcar malament. Anem a fer temps al Privat. Una hora més tard tornem del Privat a veure si ja han marxat. Encara hi són. No som els únics. Hi ha un noi que com nosaltres a aconseguit aparcar la moto al costat i espera igual que nosaltres. Comprovem que hi ha un 207 amb cepo i un Golf que per lo que explica el noi l'han agafat intentant aparcar.

Només tenim una opció, esperar a que marxin. Encara que baixi el grau d'alcoholemia el fet de tindré el cotxe mal aparcat aixecaria sospités, ja que es visible des del control.

Comença l'espectacle. Des de la terrassa de l'edifici de vidre anem veient com la gent intenta esquivar el control. Per més inri un cotxe de la poli amb les llums apagades es possa al carrer de dalt per no deixar escapar a ningú. Agafen un parell que volien aparcar. Seat Toledo amb conductora para sense ser vista. Moto es aturada i esta fins que ve algú a buscar-la. Furgoneta xoca amb taxi al carrer de d'alt, el conductor de la qual li fan bufar 3 vegades sense exit i es transportat dins del cotxe de la poli. La gent contínua fent maniobres per marxar. Golf vermell es menja un arbre fent marxa enrere. Amigues del Seat Toledo aparcat venen a veure-la i dipossiten els seus fluids liquids darrera d'un cotxe. Sembla que tot esta despejat menys la terrassa de l'edifici de vidre on tres capullos encara esperen que marxin els polis. Baixada de tanga i ensenyamenta de cul.

7:30 després de 3 hores esperant i a punt de convertir-me en estat Walt Disney marxen els polis i podem tornar a casa. La noia del Seat Toledo que porta 2 hores dintre del cotxe també. Us puc assegurar que tot l'alcohol havia baixat o estava congelat.

8:00 arribo a casa congelat encara i amb la calefacció a 24 graus.


Espero que la propera vegada que torni un dissabte a les 8:00, sigui per quelcom més profitós.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Vaia tela...Mataro es una selva. Que tal si el proper dia aneu a peu???

Anónimo dijo...

Això esta clar però el problema un cop estava mal aparcat el cotxe es que l'havien de treure d'allà.

Tots són dies per apendre...

Agur.

Anónimo dijo...

Tela marirena!!!
Que bien que os lo pasais de fiesta... Consejo: para la próxima ocasión os volveis camiando a casa y mañana será otro dia (he visto coches peor aparcados que el tuyo).
Nos vemos

Resumen 08 (video)